God morgon Lissabon!

Klockan är nu strax över åtta här i Lissabon och i Sverige strax över nio alltså vi ligger en timme efter svensk tid. Första natten var mycket bra. Skönt att få sova ut efter en lång resdag igår. Vi fick vår lägenhet igår och den är två våningar och den känns grymt bra.
Lägenheten ligger bara ca 15 minuters promenad till arenan och det är superbra. Stan ligger ett stycke bort och idag ska vi in till stan och hämta våra pass på Caféet samt bekanta oss med staden. Nedan får ni lite bilder på boendet.

IMG_2125 IMG_2128 IMG_2131 IMG_2133 IMG_2138 IMG_2147

Det här inlägget postades i Lissabon 2018. Bokmärk permalänken.

2 svar på God morgon Lissabon!

  1. Mattias skriver:

    Vad finns de för bakverk?

    • Micke skriver:

      Det finns alla möjliga bakverk. Mycket konstiga med massa fyllningar och sånt som jag inte riktigt vet vad det är för något. Vi får testa något bakverk någon dag.

Lämna ett svar