Benjamin Ingrosso tar hem Mellon…

Oddsen: Benjamin Ingrosso tar hem Mellon

Inför finalen i Melodifestivalen är det Benjamin Ingrosso som toppar Unibets oddslista och spelas till det låga oddset 1,65 gånger pengarna. Hans främsta utmanare stavas Felix Sandman, John Lundvik och Liamoo som står i 6,75, till 7,25 gånger insatsen.

Inför startskottet av Mellon 2018 var det Liamoo och Benjamin Ingrosso som tippades vinna hela tävlingen. Sedan dess har Benjamin stärkt sina aktier ordentligt och är nu storfavorit att få representera Sverige i Lissabon.

– Många anser att finalen av Melodifestivalen är en väldigt öppen historia, men enligt spelarna är Benjamin Ingrosso den solklara förhandsfavoriten, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Benjamin har hela tiden legat bra till i oddslistan, liksom Liamoo och Mariette, men under tävlingens gång har även Felix Sandman och John Lundvik seglat upp på listans övre halva.

I mellanskiktet ligger Jessica Andersson, Mendez, Rolandz, och Samir och Viktor. I botten av oddslistan återfinns Margaret och Renaida Braun som båda spelas till oddset 76 gånger pengarna.

Unibet odds på finalen i Melodifestivalen

Vilka artister går direkt final?
Benjamin Ingrosso 1.65
Felix Sandman 6.75
John Lundvik 7.25
Liamoo 7.25
Mariette 9.00
Jessica Andersson 16.00
Mendez 18.00
Rolandz 18.00
Samir och Viktor 18.00
Martin Almgren 36.00
Margaret 76.00
Renaida Braun 76.00

Källa Unibet

Det här inlägget postades i Solna 2018. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>