Anna Bergendahl klättrar i oddslistan

I morgon drar Mellocirkusen anno 2019 igång på allvar då tävlingens första två finalister ska vaskas fram i Göteborg. Under de senaste dagarna har förhandsfavoriterna Anna Bergendahl och Nano stärkt sina odds ytterligare och kan räkna med varsitt direktpass till Friends Arena.

Anna Bergendahl vann Melodifestivalen 2010 med låten ”This is My Life” och Nano kom tvåa 2017 med ”Hold On”. Båda ligger nu riktigt bra till för att vinna hela Melodifestivalen. Deltävlingen i Göteborg ser ut att bli en promenad i parken för de båda artisterna, i alla fall om ska tro oddsen från Unibet.

– Spelarna tror på Anna Bergendahl och Nano och deras odds har därför gått ner de senaste dagarna. Anna Bergendahl är dessutom, tillsammans med Jon-Henrik Fjällgren, förhandstippad att vinna hela tävlingen, säger Henrik Holm, oddsexpert på Unibet.

Enligt Unibets odds kan Wiktoria och Mohombi känna sig säkra på varsin plats i andra chansen. Den riktiga högoddsaren i Göteborg är rutinerade Arja Saijonmaa. Om Arja går till final ger det 5 100 kronor tillbaka på en satsad hundralapp.

Unibets odds på Melodifestivalens första deltävling i Göteborg

Vilka artister går direkt till finalen?
Anna Bergendahl 1.35
Nano 1.35
Wiktoria 3.00
Mohombi 3.25
Zeana feat. Anis Don Demina 11.00
High 15 36.00
Arja Saijonmaa 51.00

Fick detta från våra vänner i Unibet.

Det här inlägget postades i Göteborg 2019. Bokmärk permalänken.