Åtta av Sveriges största stjärnor kommer att leda Melodifestivalen 2021 tillsammans med Christer Björkman…

Först ut, i premiären den 6 februari, är Lena Philipsson. Sedan följer Anis Don Demina och Oscar Zia. Jason Diakité leder deltävling tre och Per Andersson deltävling fyra. Shirley Clamp är programledare för Andra chansen, och finalen leds av Måns Zelmerlöw och Shima Niavarani.

– Det är med stor stolthet vi presenterar årets programledare, som var och en representerar något alldeles extra och unikt i underhållnings-Sverige. I år vill vi maximera de sex programmen med olika underhållningsvärde vilket vår varierade och färgsprakande kavalkad av programledare garanterar. Med den här uppställningen bjuder vi in tittarna till sex unika lördagskvällar med hela Sveriges fest att se fram emot, säger Melodifestivalens exekutiva producent Christel Willers.

– Det är så oerhört hedrande att få frågan så jag kände att jag bara måste tacka ja. Men efter 20 år med projektet vet jag också vad det är jag har tackat ja till, så det är med skräckblandad förtjusning och stor respekt som jag kliver in i programmet, säger Christer Björkman.

Foto på samtliga bilder: Michael Karlsson


Programledare Melodifestivalen 2021:
Deltävling 1 – Lena Philipsson
Deltävling 2 – Anis Don Demina & Oscar Zia
Deltävling 3 – Jason Diakité
Deltävling 4 – Per Andersson
Andra chansen – Shirley Clamp
Finalen – Måns Zelmerlöw & Shima Niavaran

Det här inlägget postades i Melodifestivalen 2021. Bokmärk permalänken.